Lezen /
Sneak Preview: 'Vlees noch vis' van Estee Strooker
‘Als je mij vijf jaar geleden had gezegd dat ik een groentekookboek zou maken, zou ik je voor gek hebben verklaard. Helemaal geen vlees of vis? Nee, zo ben ik niet opgevoed...’ vertelt Strooker in de inleiding van haar kookboek. Een AGV-tje (maaltijd met aardappelen, groente en vlees) is voor veel Nederlanders immers nog altijd de dagelijkse standaard. Dat je vlees of vis ook weleens een dagje kunt laten staan en net zo lekker (of lekkerder) kunt eten, dat maakt Estee Strooker duidelijk met haar televisieprogramma en kookboek Vlees noch vis.
‘Dankzij mijn gelijknamige programma Vlees noch Vis op 24Kitchen heb ik me nog verder verdiept in de mogelijkheden van groente. In dit programma laat ik je de achtergronden van ingrediënten zien en presenteer ik heerlijke groenterecepten voor elk moment. In mijn boek geef ik nog veel meer recepten. Ook vertel ik je hoe mijn recepten tot stand zijn gekomen.’
Het boek bevat een variëteit aan recepten: van feestelijke partydishes tot gezonde en ook budgetvriendelijke maaltijden, van vegetarische tot geheel veganistische gerechten. Ook geeft Strooker tips & tricks en deelt ze basistechnieken voor het bereiden van groenten. Bovendien gunt ze de lezer een kijkje achter de schermen van haar kookprogramma.
Vlees noch vis ligt vanaf 8 maart in de boekhandel. Alvast een voorproefje lezen en bekijken?
Klik hier voor een voorpublicatie
Lijkt dit kookboek je wel wat? Houd Hebban dan in de gaten: volgende week lees je een interview met Estee. Natuurlijk maak je daarbij ook kans op Vlees noch vis!
Meer informatie over Vlees noch vis op 24Kitchen vind je hier. Op 14 maart om 19.00 uur start een nieuw seizoen van het tv-programma.
Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.